Alexandra

dilluns, 9 de març del 2009

Com modificar el só en el programa Adacity 3-3-09/5-3-09

Audacity es un programa per retocar el só.

Avui hem gravat una frase de 12 paraules en grups de 2-3 persones . (El programa Audacity a importat aquest só i seguidàment ès pot escoltar desde un altaveu o inclús amb auriculars.) Les tres persones del grup la llegeixen i desprès les ajunten .Per acabar ès converteix en arxiu per desprès escoltar-la. La nostra frase era: Avui realitzem una frase en el programa Audacity per primer cop a noves tecnològies.


Tot tè els seus pasos:


1-Anar a inici-programas- multimedia-Audacity.


2-Quan ja hem entrat al program cliquem al RED, i seguidament gravem la frase i desprès cliquem STOP per pararla.



3-Retòquem si es necessari, retallan allò que no ens interesa. Escoltant i clican a "I" si volem arrosegar-la o inclús retallar allò que quedi en silenci.


4-I finalment adjuntar les tres parts i la guardem a fitxer: exportar WAB la posem a l´escriptori i la pujem al blink (carpetes , compartida), i projècte final.



Ala següent clase portem una música per posar-la a la nostra frase .



En aquesta clase va ser exportar la nostra frase i tambè exportar la nostra canço, modificant exactàment igual que vam fer amb la frase, aqui lo nou va ser que vam tenir que anant baixant o pujant el tó de la música , i una vegada finalitzat tambè el vam colocar en projècte final.







0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici