Alexandra

dimarts, 31 de març del 2009

ELS COLORS (video)

Aquest és el nostre projecte educatiu de Noves Tecnológies Aplicades a l´Educació.

Els colors primaris i secundaris.

Raquel Gil, Núria Caro,Eva Maria Gonzalez i Alexandra Hilario

divendres, 20 de març del 2009

MOVIE MARKER 17-03-09//19-03-09

En aquestes dues sesions d'aquesta setmana hem treballat amb el movie marker.

El primer dia el que vam fer va ser anar a youtube i desde allà agafar un video en aquest cas : "Fem fisica al parc.El moviment circular.". Què pasava si no ès podia descargar el video:

-Anavem al blog i allà ens explicava com podiem instal.lar l´extensió DownloadHelper.

-Un cop fet ens vam dirigir cap al firefox, i vam haver de clicar en afegeix,i ens va sortir un quadre de diàleg o havíem de clicar instal.lar arà i com ja estaba instal.lat teniem que reiniciar.

A la pàgina de video downloadhelper ens sortia una icona a dalt a l'esquerra on sortien tres boles , aqui havíem de descargar-lo. Una vegada finalitzat tot aixó ens vam dirigir cap a youtube vam clicar i ens va donar a escollir el video descargat.

Seguidament el vam guardar en el escriptori en format (fmv). L'havíem de convertir en format legible (Windows mediofire): desde el nostre navegador anem a eines -downloadhelper-cliquem preferencies en surtirà un quadre de diàleg i anem a conversió.

Una vegada finalitzat tornem anar a la icona que he dit anteriorment cliquem al ratolí al botó dret i ens surtira convert videos-un altre quadre de diàleg i haurem de buscar a l'escriptori el video -l´obrim i ens sortira una finestra on hem de triar el format en aquest cas (WMV) i cliquem d´acord.Tornem altre cop a la icona, la cliquem i hem de clicar a convert queue i ens sortira una finestra on es veia el cambi de format.

Llavorns anem a inicio-programas.windows-multimedia-windows movie maker.Seguidament capturar video -importar video i ens sortira una finestra de diàleg per agafar video.

El podiem agafar de diferents maneres , importem el video i una vegada descargat veiem que el video esta dividit en parts els arroseguem a vaig de la pàgina i cliquem escala de tiempo, per dir quan volem que sorti el video.

El segon dia ja vam haver de posar en pràtica tot l'anterior , ens vam haver de gravar i fer tot el procés.

diumenge, 15 de març del 2009

GOOGLE-DOCS 12-3-09

Avuí hem utilitzat google docs ès molt semblant al Word. Per utilitzar-lo hem de :
-Entrar amb la nostra contrasenya de gmail i seguidament anar a crear documents.
-Per generar un document un exemple seria: fem un document per el treball en grup , un cop fet el guardem i cliquem per actualitzar amb el F5.
Una vegada que ya esta fet i el volem compartir el seleccionem i l´hi diem compartir, seguidament ens surtira una finestra on ens posa añadir usuaris de grup i d´aquesta manera ya podem anant pasan informació del treball , notes, etc...

dilluns, 9 de març del 2009

Com modificar el só en el programa Adacity 3-3-09/5-3-09

Audacity es un programa per retocar el só.

Avui hem gravat una frase de 12 paraules en grups de 2-3 persones . (El programa Audacity a importat aquest só i seguidàment ès pot escoltar desde un altaveu o inclús amb auriculars.) Les tres persones del grup la llegeixen i desprès les ajunten .Per acabar ès converteix en arxiu per desprès escoltar-la. La nostra frase era: Avui realitzem una frase en el programa Audacity per primer cop a noves tecnològies.


Tot tè els seus pasos:


1-Anar a inici-programas- multimedia-Audacity.


2-Quan ja hem entrat al program cliquem al RED, i seguidament gravem la frase i desprès cliquem STOP per pararla.



3-Retòquem si es necessari, retallan allò que no ens interesa. Escoltant i clican a "I" si volem arrosegar-la o inclús retallar allò que quedi en silenci.


4-I finalment adjuntar les tres parts i la guardem a fitxer: exportar WAB la posem a l´escriptori i la pujem al blink (carpetes , compartida), i projècte final.



Ala següent clase portem una música per posar-la a la nostra frase .



En aquesta clase va ser exportar la nostra frase i tambè exportar la nostra canço, modificant exactàment igual que vam fer amb la frase, aqui lo nou va ser que vam tenir que anant baixant o pujant el tó de la música , i una vegada finalitzat tambè el vam colocar en projècte final.